Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617

Încă un pas spre turneul semifinal


   Handbalistele junioare I de la LPS Academica Focșani au mai făcut un pas către calificarea la turneul semifinal al Campionatului Național. Ieri, în cadrul etapei a VIII-a, LPS Academica Focșani s-a impus pe teren propriu 21-14 (9-10) în fața ultimei clasate, CSÅž Bacău, partidă care a fost mult mai grea decât se așteptau antrenoarea LPS-ului, profesoara Doina Ene,  și suporterii echipei focșănene.
Åži de această dată, handbalistele Focșaniului s-au jucat cu ocaziile și au ratat mai multe lovituri de la 7 metri. „Apreciez evoluția întregii echipe. Toate fetele merită felicitări și sperăm să ducem la bun sfârșit ceea ce ne-am propus. Mulțumesc și celor care sunt alături de noi: Altdorf Tehnik, Wasendorf Group, We-tterbest, Baumit, Marinstal, Spectral Invest, GarantiBank, Echipa de Tîmplărie, Umo Serv, Romseh Tools, Smart Group Solutions, Asim Trading, Brikston, Austrutherm, Vast Natur, Klinker România și Găina de Aur”, a spus președintele echipei LPS Academica, Emil Crihană Popovici.
   Până la finalul sezonului regulat, LPS Aca-demica Focșani va mai disputa două partide: în deplasare cu CSS 1 Constanța și cu LPS Brăila. Primele patru clasate se vor califica la turneul semifinal al Campionatului Național.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?