Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627

CSM Focșani 2007 – HC Dobrogea Sud, sâmbătă, 22 octombrie, de la ora 16.00, în Sala Polivalentă


CSM Focșani 2007 va întâlni, sâmbătă, una dintre cele mai îndreptățite echipe la titlul de campioană a României la handbal masculin. În fața handbaliștilor focșăneni și a formidabililor suporteri ai lor se vor afla constănțenii de la HC Dobrogea Sud. Oaspeții vin în Sala Polivalentă cu aureola de învingători ai dinamoviștilor bucureșteni, în acel moment liderii Ligii Naționale, dar și din poziția de lideri tocmai detronați în urma victoriei de miercuri a dinamoviștilor din meciul cu Călărașiul.
Dobrogenii vor juca pentru a reveni pe primul loc! Au și cu ce să încerce să plece de la Focșani cu trei puncte: sunt echipă cu nume grele în handbalul autohton, dar și cu jucători importați din spațiul ex iugoslav, tehnici, puternici, bătăioși! Gruparea din Constanța are cea mai bună apărare din campionat iar în atac este productivă mai ales datorită calităților individuale ale superhandbaliștilor din lot.
Formația Focșaniului are de partea sa o apărare, de asemenea, foarte bună – a doua din Ligă la numărul de goluri primate, rapiditatea combinațiilor din atac, un bun joc de contraatac, fantezie și inteligență la finalizare. Dar și valoare individuală probată în meciurile de până acum.
Profesorul Viorel Ciubotaru, care va reveni pe banca tehnică după suspendarea de cinci etape decisă de Comisia de Disciplină a FRH, mi-a spus că echipa sa va juca, așa cum o face de fiecare dată, pentru a câștiga. Iar strict legat de partida cu Dobrogea Sud, este de spus doar că Reșița a venit în precedentul meci din Polivalentă după ce terminase la egalitate cu Dinamo și a fost depășită de gazde într-o manieră categorică. O evocare a acelei situații în raport cu ceea ce s-ar putea întâmpla mâine în Sala Polivalentă poate părea forțată. Dar face bine să ne amintim de ea și noi, susținătorii CSM Focșani 2007 și handbalștii focșăneni!    
Partida CSM Focșani 2007 – HC Dobrogea Sud Constanța va fi condusă din teren de arbitrii internaționali Constantin Din și Sorin Dinu, din București iar observator va fi Gheorghe Bejinariu, din Argeș.    

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?