Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

Şedinţă cu managerii Ambulanţelor


   Reprezentanții serviciilor de ambulanță din întreaga țară doresc să reînființeze Asociația Servi-ciilor de Ambulanță din România, a cărei activitate a fost suspendată mai mulți ani. În acest sens, week-end-ul trecut a avut loc, la Câmpina, o întrunire la care au participat și directorul medical al Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ) Vrancea, medicul Vitalie Bețișor, și managerul Mircea Stoenoiu.
   În cadrul întrunirii, au fost discutate mai multe aspecte, printre care pregătirea profesională a personalului medical în acest an, aspecte legislative legate de funcționarea serviciilor de ambulanță și programul de achiziții. „Se dorește reînființarea asociației, deoarece dorim să desprindem de întâlnirile cu sindicatul, problemele de management. Am discutat și despre pregătirea profesională și despre uniforme. O noutate ar fi că achizițiile din acest an vor fi date Bursei de Mărfuri, care se va ocupa de tot procesul de achiziție”, spune medicul Mircea Stoenoiu.
   Președintele Asociației Serviciilor de Ambulanță din România este medicul Alis Grasu, managerul SAJ București. Cel mai pro-babil, următoarea întâlnire a asociației va avea loc în luna aprilie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?