Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627

GALERIE FOTO: Patru atleţi vrânceni au luat şase medalii la „Naţionalele“ de juniori II


   Atleții vrânceni s-au evidențiat la Campionatul Națio-nal al juniorilor II, întrecere care a avut loc la București. Vrâncenii au intrat în competiție la categoria juniorilor II, iar patru dintre ei au urcat pe podium. În proba de 400 metri, atletul Vlad Dulcescu (sportiv legitimat la Clubul Sportiv Unirea Focșani și antrenat de Fănel Iliescu) a devenit vicecampion național, după ce a încheiat pe locul 2, cu rezultatul de 51.66 secunde, iar în proba de 60 metri garduri, Vlad a obținut medalia de bronz, cu rezultatul de 8.40 secunde.
   În 2011, Vlad Dulcescu a obținut locul I și titlul de campion național în proba de 400 metri garduri. Practică atletismul de opt ani de zile sub îndrumarea antrenorului Fănel Iliescu, în cadrul secției de atletism a CS Unirea Focșani. La prima competiție din acest an, Cupa Bistriței de la Bacău, sportivul a participat alături de seniori și juniori I, el fiind încă junior II. În probele de 200 și 400 metri a avut o evoluție remarcabilă și a reușit să-și facă recorduri personale la ambele probe, clasându-se în final pe locul 6.
   George Cosmin Musteață (de la Liceul cu Program Sportiv Focșani – antrenor Gicu Alexandrescu) a devenit vicecampion național în proba de 800 metri, iar o altă sportivă de la CS Unirea, Oana Tuvene, s-a clasat pe locul trei și a obținut medalia de bronz în proba de aruncarea greutății de trei kilograme (rezultat 12. 60 metri). Sportiva este antrenată de Rodica Pendus.
   Ana Roberta Anghel (CSM 2007 Focșani – antrenor Åžtefan Munteanu) s-a clasat pe locul 2 în proba de 60 metri garduri, cu rezultatul de 9.12 secunde și locul trei în proba de săritura în înălțime (rezultat 1.65 metri) și locul 4 în cadrul probei de triplusalt, cu rezultatul de 11.82 metri. „Cu înțelegerea clubului și sprijinul clubului Rotary din Focșani, așa cum am avut în trecut, dar sperăm și în viitor, s-a reușit a fi o competiție de reușită din toate punctele de vedere și am reușit să aducem acasă trei medalii”, a spus antrenorul Åžtefan Munteanu, de la clubul CSM 2007. La Campionatul Național de juniori II de la București au concurat 413 sportivi de la 89 de cluburi din țară.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?