Ediția: Joi 16 Mai 2024. Nr. 6625
Ediția: Joi 16 Mai 2024. Nr. 6625

Microbuz şcolar da, şofer ba


   Elevii care învață la Åžcoala din Garoafa sunt nevoiți să se deplaseze, din nou, cu mijloacele de transport în comun. Åžoferul microbuzului școlar a decedat.
Primarul spune că a făcut tot ce i-a stat în putință pentru a găsi un nou șofer. A dat chiar și un anunț la mica publicitate, însă până acum toate încercările sale au fost sortite eșecului. Motivul principal ar fi acela că salariul oferit este de numai 580 lei și, prin urmare, nimeni nu se înghesuie să ocupe un post de șofer, care implică multe responsabilități. „Este o problemă într-adevăr cu microbuzul. A funcționat trei luni, după care a decedat șoferul. Åžcoala a reînceput, dar nu putem transporta elevii cu microbuzul deoarece nu avem șofer, iar pentru suma de 580 lei pe lună nimeni nu vrea să fie angajat. Copiii vin cu mijlocul de transport în comun până se remediază situația”, a declarat Gheorghe Maghiaru, primarul comunei Garoafa.
   Așadar, până se va găsi un șofer disponibil să lucreze pentru 580 lei, microbuzul va continua să stea în curtea primăriei, în vreme ce elevii se vor trezi din nou cu noaptea în cap pentru a ajunge la timp la cursuri.
   Mai există și varianta mașinilor de ocazie, variantă care este foarte riscantă, mai ales în cazul fetelor. Dacă ies la „ia-mă nene”, copiii trebuie să aștepte pe marginea Drumului European, și pot fi accidentați.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?