Ediția: Joi 2 Mai 2024. Nr. 6616
Ediția: Joi 2 Mai 2024. Nr. 6616

Gheaţa a făcut cinci victime


Polițista Simona Ardeleanu nu a fost singura victimă a gheții. Tot joi, la Spitalul Județean de Urgență „Sfântul Pantelimon” din Focșani au mai ajuns alte cinci persoane care au suferit leziuni în urma unor căzături pe gheață. Reamintim că joi, la ora 16.30, la intersecția DN 23 cu DN 23A, o polițistă din cadrul Biroului Rutier al Poliției municipiului Focșani, agentul principal Simona Ardeleanu, în timp ce executa serviciul de dirijare a traficului rutier, a alunecat pe o porțiune de drum acoperită cu gheață și zăpadă, s-a dezechilibrat și a căzut. Aceasta a fost transportată la Spitalul Județean Vrancea, dar nu a rămas internată. Potrivit unor surse, aceasta ar fi ajuns ieri, la Spitalul Militar, având ceva probleme la coloana cervicală.
Tot joi, la ora 19.30, Lica T., de 53 ani, din comuna Cârligele, sat Dălhăuți, a solicitat ambulanța întrucât a suferit un traumatism la o mână în urma unei căderi pe gheață.
Ambulanța a transportat-o la UPU Focșani unde i-au fost acordate  îngrijiri medicale. În urma investigațiilor  medicale s-a stabilit faptul că femeia avea și afecțiuni psihomotorii și a rămas internată în cadrul Secției de Psihiatrie.

Articolul precedent
Articolul următor

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?