Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627

Resturi din piciorul unui bărbat, găsite la Dumbrăveni


Resturi din piciorul stâng al unui bărbat călcat de tren, luni, la Bacău, au fost găsite, ieri, pe șinele de cale ferată de pe raza comunei vrâncene Dumbrăveni. Oasele au fost descoperite de revizorul de cale ferată și câinele său. Omul a sunat la 112, iar polițiștii de la Transporturi Feroviare și cei de la Serviciul de Investigații Criminale au intrat în alertă, întrucât nu se știa cui aparțin resturile umane și nici cum au ajuns pe calea ferată.
Anchetatorii plănuiseră, ieri, să perie întreaga zonă. Dar, înainte de a face acest lucru, au găsit o altă bucată de os de picior, care avea două șuruburi metalice. Au luat legătura cu ai lor colegi de la Bacău, care le-au spus că, luni, un bărbat a fost accidentat mortal de tren, iar în urmă cu mai mulți ani, victima suferise o intervenție chirurgicală, fiindu-i montată o proteză. Ieri după-amiază, era așteptat în Vrancea, carul mortuar de la Serviciul de Medicină Legală Bacău, care urma să preia oasele și să le transporte în județul vecin.
    Accidentul în care a fost implicat bărbatul a avut loc luni după-amiază, în jurul orei 17.00, în zona Orizont din municipiul Bacău, bărbatul fiind pur și simplu  spulberat de tren. Potrivit presei din Bacău, bucăți din trupul său au fost împrăștiate pe zeci de metri, iar polițiștii din județul vecin au periat linia ferată pe o distanță de mai bine de 100 metri, pentru a găsi rămășițele.
Mecanicul de locomotivă a susținut că bărbatul i-a apărut pur și simplu în față, ieșind dintr-un tufiș de pe marginea căii ferate și nu a mai putut face nimic pentru a evita impactul. „La data de 18 august a.c., în jurul orei 17.00, polițiștii Postului de Poliție Transporturi Feroviare Bacău au cercetat împrejurările în care o persoană de sex masculin și-a pierdut viața, în urma unui accident feroviar. La fața locului, polițiștii au constatat că o locomotivă ce tracta trenul IR Bacău – București Nord, în dreptul unei treceri pietonale neamenajate peste calea ferată, de pe strada Garofiței, a surprins și accidentat un bărbat de 61 de ani, din municipiu. În urma leziunilor suferite, bărbatul a decedat. Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă și continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc accidentul”, se arată într-un comunicat de presă al IPJ Bacău.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?