Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

Infopol : Eveniment rutier – Deces cercetat de poliţişti – Radare


Eveniment rutier
 La data de 19 august a.c., ora 22.30, pe DN 2 E 85, în afara localității Tișița, Z. Flavius Ciprian, de 30 ani, din municipiul Piatra Neamț, județul Neamț, în timp ce conducea un autoturism a pierdut controlul direcției de deplasare, răsturnându-se în afara părții carosabile. În urma producerii evenimentului a rezultat rănirea ușoară a conducătorului auto și a pasagerei Z. Andreea, de 28 ani. Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a modului de producere a evenimentului.
Deces cercetat de polițiști
 La data de 19 august a.c., ora 08.30, polițiștii din  Sihlea au fost sesizați despre faptul că S. Ion, de 48 ani, din localitate, se află spânzurat în curtea locuinței sale. Cu ocazia primelor cercetări efectuate s-a stabilit faptul că bărbatul s-a spânzurat de clanța de la ușa locuinței, iar cadavrul nu prezenta urme vizibile de violență. Acesta a fost transportat în vederea efectuarii necropsiei. 
Radare

DN2-E85: Călimănești- Haret; Pufești- Domnești; Garoafa-Bizighești; Golești – Garoafa; Golești – Focșani; Dumbrăveni-Urechești; Sl.Bradului-Obrejița; Urechești-Popești; Focșani; Mărășești; Adjud;
DN 23 :  Răstoaca; Vulturu;
DN 2D:  Bolotești; Vidra;
DN 2L: Panciu; Campuri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?