Ediția: Sâmbătă 27 aprilie 2024 Nr. 6613
Ediția: Sâmbătă 27 aprilie 2024 Nr. 6613

Ponta: Băsescu a avut un discurs dezamăgitor


Președintele PSD, Victor Ponta, a declarat, miercuri, pentru MEDIAFAX, că mesajul adresat de președintele Traian Băsescu românilor a fost „dezamăgitor”. „Nu a spus absolut nimic și niciun cuvânt rostit de el nu a avut legătură cu ceea ce se întâmplă în România”, a afirmat președintele PSD.
Referindu-se la afirmațiile președintelui Traian Băsescu privind reformarea clasei politice, li-derul social-democrat a afirmat că acesta „ar trebui să plece” întrucât este cel „mai vechi din politica românească’’. „Trebuie să-l reformăm pe Băsescu. Dânsul trebuie să plece, că este, totuși, cel mai corupt și mai învechit om din politica românească. Åži domnul Boc, și eu, și domnul Crin Antonescu suntem oameni din altă generație. Trebuia să ceară demisia guvernului în urma deciziei Curții Constituționale”, a mai spus președintele PSD.
Vicepreședintele PNL Mihai Voicu a declarat, miercuri, pentru MEDIAFAX, că Traian Băsescu a pierdut o foarte bună ocazie să tacă, „pentru că a vorbit fără să spună absolut nimic”. „Înțeleg că în țară e totul bine, singurul lucru care i se poate reproșa actualei puteri este că s-a enervat domnnia sa la telefon cu Raed Arafat și cam atât”, a spus Voicu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?