Ediția: Sâmbătă 27 aprilie 2024 Nr. 6613
Ediția: Sâmbătă 27 aprilie 2024 Nr. 6613

Militarii, pregătiţi să participe la acţiuni de deszăpezire


Efective și tehnică militară de pe întreg teritoriul țării au fost pregătite să participe la acțiuni de deszăpezire, la cererea autorităților, iar 30 de militari au intervenit deja, ieri seară, pentru deblocarea autovehiculelor înzăpezite pe Drumul European 85. Militarilor li s-a ordonat să fie pregătiți „să participe la acți-uni de deszăpezire și ajutorare a populației din zonele afectate de viscol și căderile de zăpadă abundente, la solicitarea autorităților administrației centrale și locale”, se arată   într-un comunicat al MApN.
Ministerul precizează că, miercuri seară, 30 de militari aparținând Diviziei 2 Infanterie „Getica” au acționat, la solicitarea Prefecturii județului Buzău, pentru deblocarea a aproximativ 100 de autovehicule înzăpezite pe Drumul European 85, în zona localității Mihăilești din județul Buzău.
„MApN monitorizează, prin structura de specialitate a Statului Major Ge-neral, situația din țară, fiind în măsură să inter-vină în sprijinul populației afectate, cu personal și tehnică, la solicitarea autorităților în drept „, se arată în comunicat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?