Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628
Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628

Romeo Păun – antrenorul Naţionalei de rugby U16


Åžcoala de rugby vrânceană iese din nou la rampă. Un antrenor de la Liceul cu Program Sportiv Focșani, Romeo Păun a fost numit antrenor al Naționalei Under 16 a României, decizia fiind luată de Biroul Federal. Pentru a continua procesul de selecție și pentru a stimula performanța în rugby încă de la vârste fragede.   
Totodată, Biroul Federal al Federației Române de Rugby a stabilit un staff tehnic interimar la echipa națională, în care au fost incluși Haralambie Dumitraș, Marius Tincu și Eugen Apjok. Staful echipei naționale de Under 18, va fi compus din: Marin Moț – director tehnic, vrânceanul Costică Merșoiu – antrenor cu înaintarea și Munteanu Bogdan – antrenor cu linia de treisferturi.

Bloju și Ilie, în lotul lărgit

Doi dintre componenții echipei Under 18 a LPS Focșani, Mădălin Bloju și George Ilie au fost convocați în lotul lărgit al Naționalei. Cei doi au evoluat cu brio pentru selecționata Moldova Sud la „Turneul regiunilor”, întrecere care a avut loc în week-end în Capitală și care a fost câștigată pentru al patrulea an consecutiv de echipa moldoveană.
Aceștia au avut evoluții apreciate de antrenori și s-au numărat printre jucătorii evidențiați din selecționata Moldovei Sud. „Pentru noi, a fost o surpiză rezultatul pe care le-am obținut și toți copiii merită felicitări”, ne-a declarat antrenorul emerit Viorel Ion, de la Liceul cu Program Sportiv Focșani și director de dezvoltare în cadrul Federației Române de Rugby. Bloju și Ilie vor efectua un cantonament la Snagov (începând cu data de 23 ianuarie), iar în luna martie, jucătorii care vor fi selectați de antrenorii federali vor participa la Campionatul European din Spania.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?