Ediția: Sâmbătă 25 Mai 2024. Nr. 6633
Ediția: Sâmbătă 25 Mai 2024. Nr. 6633

Ambulatoriu cu lift exterior la Spitalul din Adjud


Ambulatoriul de Specialitate al Spitalului Municipal din Adjud va fi modernizat și dotat cu aparatură de ultimă generație. Managerul unității medicale, medicul Gheorghe Bercea, ne-a spus că, până în prezent, Ambulatoriul a fost izolat termic, iar șarpanta și tâmplăria au fost schimbate. „La exterior s-a făcut izolarea termică, tâmplăria veche a fost schimbată cu una nouă, cu geamuri termopan, iar șarpanta a fost schimbată. Acum se lucrează la subsolul clădirii cu schimbarea instalației de apă, după care vor fi renovate cabinetele medicale. În primăvară se va organiza o licitație pentru achiziționarea aparaturii medicale și a mobilierului, iar când se va mai incălzi vremea se va lucra și la montarea liftului exterior”, ne-a explicat medicul Gheorghe Bercea.
Aceste lucrări de reabilitare și modernizare fac parte din Programul Operațional Regional 2007-2013, Axa prioritară 3 – Îmbunătățirea infrastructurii sociale, Domeniu de intervenție 3.1 – Reabilitarea/modernizarea/echiparea infrastructurii serviciilor de sănătate.
Perioada de implementare este de 15 luni, iar valoarea totală a proiectului se ridică la suma de 6.368.711,55 lei. Obiectivul proiectului este asigurarea creșterii gradului de sănătate a populației din Municipiul Adjud și localitățile limitrofe.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?