Ediția: Joi 16 Mai 2024. Nr. 6625
Ediția: Joi 16 Mai 2024. Nr. 6625

Starea lui Mircea Lucescu este stabilă


Starea lui Mircea Lucescu este stabilă, nu au apărut complicații postoperatorii, este conștient, comunică cu familia, rămâne la Terapie  Intensivă în următoarele zile, pentru observații, a declarat directorul medical al Spitalului Universitar de Urgență Dragoș Vinereanu. „Lucrurile merg bine, starea este stabilă, nu există complicații postoperatorii majore. Evoluția a fost conformă parametrilor la care ne așteptam. Este conștient, a comunicat cu fami-lia, ne așteptăm la o evoluție pozitivă”, a spus medicul Dragoș Vinereanu. El a precizat că Mircea Lucescu nu a primit vizite, cu excepția familiei, care este alături de el.
Vinereanu a mai spus că tratamentul administrat lui Mircea Lucescu este cel standard în astfel de cazuri, că nu exista complicații, iar „cordul este foarte bun”. „Practic suntem mulțumiți cu starea posto-peratorie”, a precizat doctorul Dragoș Vinereanu.
Purtătorul de cuvânt al Spitalului Universitar de Urgență București, Bogdan Popescu a spus că este greu de precizat în acest moment când va putea fi externat Mircea Lucescu, dar evoluția este cea pe care medicii o așteptau. El a mai precizat că decizia ca Mircea Lucescu să fie operat a fost luată exclusiv de medicii români, pe baza monitorizării, nefiind vorba de altceva. Medicul Bogdan Popescu a mai spus că Mircea Lucescu a optat pentru a rămâne la SUUB.
Mircea Lucescu a fost operat duminică, pentru îndepărtarea din cavitatea toracică a lichidului acumulat sub dren.
Antrenorul echipei Åžahtior Donețk, Mircea Lucescu, a fost rănit, vineri, într-un accident rutier petrecut pe Bulevardul Vasile Milea din Capitală. În urma accidentului, Mircea Lucescu a fost dus la Spitalul Universitar de Urgență București, fiind internat în Secția de Terapie Intensivă după ce a fost supus unor investigații me-dicale, printre care electrocardiogramă și computer tomograf.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?