Ediția: Vineri 24 Mai 2024. Nr. 6632
Ediția: Vineri 24 Mai 2024. Nr. 6632

GALERIE FOTO: Echipa Liceului Pedagogic „Spiru Haret”, ambasadoarea Italiei


Concursul „Moș Crăciun European”, ce s-a desfășurat aseară la fostul Cinematograf Balada din Focșani, a fost câștigat de echipa Liceului Pedagogic „Spiru Haret”, care preț de o seară a fost ambasadoarea Italiei. Titlul de miss Crăciunița a revenit Mădălinei Matei, iar mister este Silviu Cojocaru, ambii elevi ai Colegiului Economic „Mihail Kogălniceanu”.
La concurs au participat echipe, respectiv de la Liceul Pedagogic „Spiru Haret”, Colegiul Economic „Mihail Kogălniceanu”, Liceul cu Program Sportiv, Liceul de Arte „Gh. Tattarescu” și Colegiul Tehnic „Valeriu D. Cotea”. Fiecare echipă a transpus în imagini video tradițiile de Crăciun din țara pe care au reprezentat-o. 
După deliberări, membrii juriului au decis ca diploma pentru „Cel mai bun film” să o primească elevii Liceului Pedagogic „Spiru Haret”. Diploma pentru „Cea mai bună probă artistică” au obținut-o elevii Liceului  de Artă „Gh. Tattarescu”, iar la cultură cenerală au fost la egalitate elevii a trei licee, respectiv Colegiul Economic „Mihail Kogălniceanu”, Liceul de Artă „Gh. Tattarescu” și Liceul Pedagogic „Spiru Haret”.
La Concursul „Moș Crăciun European”, pe locul II s-a situat echipa Colegiului Economic „Mihail Kogălniceanu” ce a reprezentat Germania, în vreme ce locul III a fost acordat echipei de la Liceul de Artă „Gh. Tattarescu”. Juriul a fost prezidat de viceprimarul municipiului Focșani, Bogdan Emilian Matișan. Banii strânși din încasări au fost direcționați în scop caritabil.
Concursul „Moș Crăciun European” a fost organizat de Consiliul
Local al Tinerilor, cu sprijin din partea Primăriei Municipiului Focșani.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?