Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649
Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649

Naomi Campbell, jefuită şi agresată la Paris


   Naomi Campbell a suferit o contuzie la nivelul ligamentelor picioarelor în momentul în care a fost agresată și jefuită pe o stradă din Paris în urmă cu o lună, informează presa americană. Renumitul top-model britanic se afla pe o stradă din capitala Franței, încercând să oprească un taxi, în momentul în care a fost atacată de câțiva hoți.
   Naomi Campbell a mers la poliție pentru a raporta incidentul, petrecut în urmă cu aproximativ o lună, iar apoi s-a deplasat la bordul unui avion privat în orașul Vail din statul american Colorado, unde a fost tratată de un renumit chirurg ortoped. „A fost un moment terifiant. Naomi crede că hoții au pândit-o, au urmărit-o și au așteptat cel mai potrivit moment pentru a o ataca atunci când era singură. A fost atacată pe stradă, în timp ce încerca să oprească un taxi, și a fost jefuită”, a declarat o sursă. „A suferit o accidentare la un picior, atunci când a fost împinsă în mod violent pe asfalt. E foarte afectată de acest incident”, a adăugat aceeași sursă.
   Naomi Campbell a fost văzută pentru prima dată deplasându-se cu ajutorul unui cărucior cu rotile în luna decembrie, însă modelul britanic nu a oferit în acel moment nicio explicație despre felul în care s-a accidentat. Ea își petrece convalescența la Miami, înainte de lansarea în luna februarie a noii emisiuni-concurs „The Face”, în cadrul căreia renumitul model britanic va debuta în calitate de prezentatoare de televiziune. Emisiunea-concurs „The Face” este produsă de grupul NBC Universal cu scopul de a descoperi tinerele talente care vor domina industria modei în următorii ani.
   Naomi Campbell este unul dintre cele mai cunoscute și mai bine plătite top modele din lume și a lucrat pentru mari creatori de modă precum Ralph Lauren, Versace și Dolce & Gabbana. Ea s-a născut pe 22 mai 1970, la Londra. Naomi Campbell este de origine jamaicană cu rădăcini chineze, bunica ei din partea tatălui purtând numele de familie Ming.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Centrul de preferințe pentru confidențialitate

Necessary

Advertising

Analytics

_ga

Other

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?