Ediția:: Luni 17 iunie 2024. Nr. 6650
Ediția:: Luni 17 iunie 2024. Nr. 6650

Circula cu 120 de kilometri pe oră prin Urecheşti


Un șofer grăbit a ignorat indicatorul amplasat la intrarea în localitatea Urechești, unde limita de viteză este de 50 de kilometri pe oră, și a călcat pedala de accelerație mult peste limita legală. Sâmbătă, autoturismul condus se un băcăuan a fost înregistrat de radar în timp ce rula cu 120 de kilometri la oră prin localitate. Polițiștii i-au aplicat șoferului grăbit o sancțiune contravențională și i-au reținut permisul de conducere pentru 90 de zile. Dacă va vrea să-l obțină înainte de expirarea acestei perioade, el va trebui să susțină testarea prin care să demonstreze că știe regulile de circulație.
Nu doar bărbații au mania vitezei. Tot la sfârșitul săptămânii trecute, o șoferită a fost suprinsă în timp ce rula cu 119 kilometri la oră prin Popești. Femeia obținuse permisul de conducere în Iași. Ea a rămas fără permis și a fost amendată.
Åži nu bărbat din Vrancea a rămas fără permis de conducere. Mașina acestuia a fost înregistrată la Bizighești, cu 114 kilometri pe oră.
În week-end-ul trecut, oamneii legii au aplicat 459 amenzi, în valoare totală de 34.895 lei. Cele mai multe dintre sancțiuni, respectiv 188, au fost pentru depășirea limitei de viteză. De asemenea, oamenii legii au mai amendat 57 de șoferi și pasageri care nu aveau cuplate centurile de siguranță și 115 participanți la trafic care au săvârșit alte abateri.
Totodată, 21 de șoferi au rămas pietoni. Permisele de conducere ale acestora au ajuns la Poliția Rutieră pentru că nu au respectat prevederile Codului Rutier. Opt dintre șoferii care au devenit pietoni s-au urcat băuți la volan, iar alți 5 au „zburat” cu mașinile pe șosea. Alți trei șoferi nu le-au acordat prioritate de trecere pietonilor, trei au efectuat depășiri neregulamentare, iar unul a trecut pe roșu la semafor. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?