Ediția: Joi 23 Mai 2024. Nr. 6631
Ediția: Joi 23 Mai 2024. Nr. 6631

Focşăneanul Răducan avertizează: „Avem de muncit pentru a ne califica“


Directorul sportiv al FC Steaua, focșăneanul Narcis Răducan, a declarat, ieri, la plecarea spre Haifa, pentru meciul cu Maccabi, din Europa League, că formația israeliană e mai valoroasă decât AEK Larnaca, cu care „roș-albaștri” au remizat, și au mult de muncă pentru a se califica. „Este principala noastră contracandidată la locul doi. O echipă bună, o echipă ofensivă care, așa cum spuneam, nu stau foarte mult pe gânduri și atacă cu toate liniile. Avem nevoie de goluri pentru a ne califica. Eu cred că Steaua are valoare și chiar dacă nu am câștigat în această grupă, cel puțin în meciul cu Schalke am demonstrat că avem toate atuurile să ne calificăm. O văd mai valoroasă decât AEK Larnaca, pe care nu am reușit să o batem. Avem de muncit pentru a ne califica”, a spus Răducan. Oficialul stelist consideră că Maccabi Haifa, AEK Larnaca și Steaua sunt de valori apropiate, singura echipă din grupa J mai valoroasă fiind Schalke 04.
Răducan speră ca Steaua să poată conta pe mai mulți jucători pentru meciul de joi, care în acest moment sunt incerți din cauza unor pro-bleme medicale. „Asta e principala noastră problemă, dar eu sper ca doctorul și echipa medicală să aducă apți de joc câți mai mulți băieți incerți. Åži Prepeliță este unul din jucătorii care nu știm exact dacă va putea evolua sau nu.
Este la limită, el dorește foarte mult să joace”, a adăugat Narcis Răducan. Steaua a plecat ieri dimineață spre Haifa, unde astăzi, de la ora 20:00, va întâlni formația Maccabi, într-un meci contând pentru etapa a 3-a a grupei J din Europa League.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?