Ediția: Sâmbătă 27 aprilie 2024 Nr. 6613
Ediția: Sâmbătă 27 aprilie 2024 Nr. 6613

Fotbal, Liga a III-a – Focșănenii, egal în amicalul de la Tîrgu Secuiesc!

 

  • KSE – CSM Focșani 2007 1-1 (0-1)

           Antrenorii Vasile Burgă și Adrian Toma au început meciul cu formula de echipă: Alexandru Apenciucesei – Dediu, Panaite, Salaoru, Petrescu – Bătrânu, Negoescu, Pădineanu, Paizan – Pasăre, Predoiu (Andrei Apenciucesei). În repriza a doua, au evoluat pentru CSM 2007: Dogaru (60, Lazăr) Săpunaru – Panaite, Drumea, Mihai – Remus Popa, Lupu, Sterian, Manu – Pasăre, Andrei Apenciucesei (62, Oprea).  

Echipa de seniori a CSM Focșani 2007, aflată în pregătire centralizată la Covasna, a jucat ieri,7 februarie, la Tîrgu Secuiesc, primul amical al anului. Adversară i-a fost formația locală KSE, colegă de serie, și bună cunoștință din meciuri de pregătire ori de campionat. Și în 2018, focșănenii au început seria meciurilor amicale din perioada de iarnă tot la Tîrgu Secuiesc.

Ieri, cele două formații, de valori apropiate, au avut o dispută echilibrată, pe un teren sintetic pe care au putut juca fără riscuri de accidentări provocate de ghiață ori teren alunecos. Oaspeții au început partida în atac, în minutul 6, Pasăre a deschis scorul un șut din careu și, pe parcursul primei reprize, au mai avut câteva acțiuni periculoase la poarta gazdelor, însă șuturile lui Negoescu, din lovitură liberă, în minutul 30, Paizan – minutul 44 și Pădineanu – minutul 45 au rămas fără efect pe tabela de scor. KSE a avut la rândul său o foarte bună ocazie de egalare în minutul 12 când Alexandru Apenciucesei a respins dinpoziție de unu la unu cu un atacant advers.

Partea a doua a întâlnirii a debutat ca și prima cu focșănenii atacând în jumătarea gazdelor: Andrei Apenciucesei a tras în portar din apropiere în mintul 48, mingea șutată de Remus Popa un minut mai târziu a lovit un apărător advers, iar în mintul 50, Pasăre a reluat mingea cu capul peste poartă. Replica jucătorilor de la KSE a venit în minutul 65, când un jucător al său a trimis mingea în transversală pentru ca în minutul 7, gazdele să egaleze: 1-1. Până la final, Pasăre nu a putut să facă dubla în minutul 80, când mingea trimisă de el a fost oprită de portarul avers, în minutul 81, Lupu a șutat foarte bine, dar mingea a lovit transversala. Partida s-a încheiat 1-1, cu KSE încercând să înscrie golul victoriei.

După joc, antrenorul Vasile Burgă mi-a declarat: ”A fost un meci plăcut, în care fotbaliștii noștri au arătat atitudine, dorință de victorie. Am înscris prin Pasăre, mai puteam să înscriem, KSE a avut la rândul său ocazii de gol, a și marcat o dată. Suntem mulțumiți de maniera în care jucătorii au evoluat în primul lor meci. Am folosit întreg lotul. L-am schimbat pe Predoiu mai devreme pentru că a făcut o ușoară întindere”.

Nu au fost folosiți în meciul de ieri Lăudatu și Târcă, aflați în refacere după accidentări suferite în perioada cantonamentului.

          Duminică, 10 februarie – ultima zi de cantonament, de la ora 11:00, pe același teren cu gazon artificial de la Tîrgu Secuiesc, CSM Focșani va întâlni pe Viitorul Curița în al doilea amical al anului.   

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?