Ediția: Joi 2 Mai 2024. Nr. 6616
Ediția: Joi 2 Mai 2024. Nr. 6616

A plonjat cu maşina în Şuşiţa


Un tânăr din Soveja s-a pierdut cu firea și a ajuns cu mașina pe care o conducea în albia râului Åžușița. Åžoferul neatent nu a pățit nimic, spre deosebire de pasagera din dreapta care a suferit răni grave.
Incidentul s-a produs ieri dimineață, la ora 2.00, pe DN 2L, în afara comunei Răcoasa. Polițiștii spun că Vasile Cătălin P., de 23 de ani, din comuna Soveja, în timp ce conducea un autoturism marca Dacia, nu a adaptat viteza la condițiile de drum într-o curbă ușoară la dreapta și a pătruns pe contrasens. Mașina condusă de tânăr nu   s-a oprit aici, ci și-a continuat deplasarea până în albia râului Åžușița.
În urma producerii accidentului a rezultat rănirea gravă a Rozinei D., de 27 ani, din comuna Vizantea-Livezi, pasageră în autoturism. Tânăra a fost preluată de un echipaj de la ambulanță și transportată la spital pentru a primi îngrijiri medicale și pentru investigații suplimentare. Polițiștii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs accidentul și în funcție de rezultatele anchetei, dar și de starea de sănătatea a victimei, se va face încadrarea juridică a faptei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?