Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627

VIDEO și GALERIE FOTO : ACCIDENT MORTAL la ieşirea din Focşani către Mîndreşti


Un bărbat de 53 de ani a murit, aseară, în urma unui accident rutier care s-a produs la ieșirea din Focșani către Mîndrești. În eveniment au fost implicate două mașini, un Opel și o Dacia, bărbatul decedat fiind șoferul celui de-al doilea autoturism care, potrivit primelor informații, ar fi pătruns pe contrasens. Potrivit polițiștilor, Dacia circula către Mîndrești, iar Opelul venea către municipiu. Impactul dintre cele două mașini a fost puternic, iar șoferul Daciei, de 53 de ani, a rămas prins între fiarele mașinii care s-a făcut praf.
    Bărbatul a fost scos cu greu din mașină de pompierii de la descarcerare care au ajuns la fața locului, fiind predat echipajului medical. Potrivit informațiilor primite de la directorul medical al SAJ Vrancea, doctor  Laurențiu Albiș, victima era în comă profundă și a decedat în UPU. „Pacientul era comatos, cu traumatisme severe și pneumotorax. În drum spre Unitatea de Primiri Urgențe a fost intubat, dar starea lui s-a agravat. I s-au aplicat manevre de resuscitare, dar fără niciun rezultat, fiind declarat decesul”, a precizat medicul.

    La fața locului au rămas polițiștii, care au făcut cercetări și au discutat cu celălalt șofer, dar și cu persoanele care au văzut ce s-a întâmplat. Åžoferul mașinii Opel le-a spus oamenilor legii că „pur și simplu m-am trezit cu el în față”. Așa a rezultat și din primele verificări ale politiștilor, fiind luate în calcul și avariile produse autoturismelor, dar oamenii legii urmează să stabilească cu exactitate ce s-a întâmplat și cine este vinovat. Politiștii ne-au spus că a fost întocmit un dosar penal pentru „ucidere din culpă”.
    La locul tragediei a mai ajuns și un echipaj cu o autospecială de lucru cu apă și spumă din cadrul ISU Vrancea, pompierii intervenind pentru curățarea părții carosabile pe care s-a scurs carburant din rezervorul Daciei. Pe durata cercetării traficul rutier a fost blocat, după care s-a circulat pe câte un fir, alternativ.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?