Ediția: Joi 23 Mai 2024. Nr. 6631
Ediția: Joi 23 Mai 2024. Nr. 6631

Şi-a tăiat jugulara cu flexul


Un bărbat de 46 de ani, din Câmpineanca, și-a găsit sfârșitul într-un mod tragic. El a murit ieri după-amiază, după ce flexul cu care lucra   i-a tăiat gâtul. Tragicul eveniment s-a produs în jurul orei 17.00, chiar în curtea casei în care bărbatul locuia. Din cercetările polițiștilor a reieșit că a fost vorba de un accident.
Gheorghe S. ar fi încercat să taie cu flexul o scândură, însă pânza aparatului a sărit și l-a tăiat la gât, secționându-i vena jugulară. Dat fiind faptul că a pierdut foarte mult sânge, medicii ajunși la fața locului nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața. Potrivit unor surse medicale, în momentul accidentului, prin zonă a trecut un echipaj al Ambulanței. Asistenții au încercat să-i acorde victimei primul ajutor, dar fără succes. Ulterior, la locul tragicului eveniment a ajuns un alt echipaj, cu medic, dar nici de această dată eforturile depuse nu au dat rezultate. Apoi, la fața locului au ajuns mai multe echipaje de poliție, oamenii legii făcând cercetări pentru a stabili împrejurările în care a decedat bărbatul.
Moartea tragică a lui Gheorghe S. i-a șocat pe vecini. Oamenii ne-au precizat că victima era un om cumsecade. „Era un om liniștit, de care nu am auzit să facă rele. Am înțeles că i-a sărit flexul din mână și l-a tăiat la gât. Păcat că a murit așa. Are și un copil. Când este să ai necaz, nu te poți pune în fața destinului. La noi nu s-a mai întâmplat așa ceva”, ne-a spus un bărbat.
Primarul comunei Câpineanca a confirmat și el incidentul. „Am auzit și eu că lucra cu un flex, îl încerca sau ceva de genul acesta, și s-a produs nenorocirea. A sărit și i-a tăiat jugulara. Nu îl cunosc foarte bine, cu socrul lui sunt în relații bune. Åžtiu că era un om li-niștit, care își vedea de treaba lui, era mai retras. Din ceea ce știu eu, are un singur copil, un băiat. Păcat că s-a produs o așa tragedie. Dumnezeu să-l odihnească !”, ne-a declarat Åžtefan Paraschiv. Localnicii ne-au precizat că șoția bărbatului este asistentă, dar și că în urmă cu mai mulți ani, acesta deținea mai multe sere, în care planta garoafe, pe care apoi le vindea.
Trupul neînsuflețit al bărbatului a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei și stabilirea cauzei morții.

4 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?