Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649
Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649

Eminem, prima persoană care a depăşit pragul de 60 de milioane de fani pe Facebook


   Rapperul Eminem este prima persoană care a depășit pragul de 60 de milioane de fani pe Facebook, având, până în prezent, 60.104.850 de like-uri la pagina sa din rețeaua de socializare. Cea de-a doua cea mai populară persoană pe Facebook este Rihanna, cu care Eminem a colaborat la piesa „Love The Way You Lie”. Cântăreața se bucură până în prezent de 59.387.643 de like-uri.
   Eminem rămâne totuși pe locul al patrulea în topul vedetelor cu cele mai multe vizualizări pe YouTube, ajungând la două miliarde de vizualizări anul acesta, după Justin Bieber, Rihanna și Lady Gaga.
   Eminem a lansat, de-a lungul carierei sale, șapte albume, care s-au vândut în 86,5 milioane de exemplare în toată lumea. După ce și-a făcut debutul în actorie, în 2002, cu rolul din „8 Mile”, pentru care a fost lăudat de criticii de specialitate, Eminem a preferat să se concentreze asupra carierei sale de muzician. Cel mai recent album al său, intitulat „Recovery”, a fost discul cu cele mai mari vânzări din Statele Unite în anul 2010.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?