Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

Mioriţa care era să dea foc localului


Nu este adevărat că Meorița Lazăr era să dea foc localului în care a avut loc, ieri, lansarea proiectului privind consilierea profesională în mediul rural.
La un moment dat, Meoriței noastre îi ardea gâtul după o mahoarcă. S-a uitat în stânga, s-a uitat în dreapta, după care și-a aprins tacticos pipa. A tras din ea cu nesaț, dar a uitat să mai și scrumeze. Drept urmare, scrumul încins a căzut peste fața de masă. În loc să acționeze repede ca să nu ia foc fața de masă, domnișoara Meorița s-a uitat iarăși în stânga și în dreapta, ca să vadă dacă nu cumva a văzut-o cineva.
Stai cam nașpa cu reflexele Meoriță dragă. Păi dacă era vreun incendiu de-adevăratelea, ce făceai bre? În loc să fugi repede după extinctor, matale pleci de la locul cioatei? Păi așa te-au învățat pe matale portocaliii care te-au numit în funcție? Ar fi trebuit să-ți spună că în caz de necesitate, acționezi. Acuma, dacă stăm să ne gândim bine, s-ar putea să acționezi repede, dar numai când primești ordin de la șefii de la partid. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?