Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628
Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628

Nu vreau să mai împărţim funcţii doar pe criteriul politic


Președintele PSD, Victor Ponta, le-a spus, vineri, femeilor social-democrate că după ce USL va câștiga alegerile în 2012 împărțirea funcțiilor nu se va mai face doar după criterii politice, ci și profesionale. ‘’Activitatea politică este foarte importantă pentru o funcție politică. Este important din ce organizație ești, de câți ani de zile te bați, dar în același timp și capacitatea profesională este la fel de importantă. Nu vreau să mai împărțim funcții doar pe criteriul politic. Vreau să punem ambele criterii. (…) Nu mai punem la Sănătate avocați și la Drept educatoare…, deja criteriul profesional, din punctul meu de vedere, este înaintea celui politic. (…) Altfel, o să facem ce a făcut PDL-ul acum’’,   le-a spus Ponta femeilor social-democrate, referitor la solicitarea acestora de a fi mai mult promovate în funcții de conducere.
Liderul PSD a precizat că afirmațiile lui Traian Băsescu conform cărora toți politicienii sunt la fel nu sunt reale. ‘’O să vă repet, la fel de obsesiv cum repetă Băsescu că toți suntem la fel, eu o să vă repet că nu suntem la fel. Åži   atunci trebuie să facem totul altfel decât au făcut ei’’, a menționat reprezentantul PSD.
El a susținut că PSD ‘’schimbă tactica de această dată’’ și nu va mai vehicula nume de miniștri până când nu va câștiga alegerile. ‘’Nu vrem să ne mai întoarcem la vremurile când eram 300 de miniștri și până la urmă nu am mai ajuns niciunul. Schimbăm de data asta tactica și nu e nimeni ministru până când am câștigat și până când ne ducem să formăm guvernul’’, a explicat Victor Ponta, adăugând că nu mai este de acord ca PSD ‘’să fie societate pe acțiuni la care unii cumpără mai multe acțiuni, iar alții mai puține’’.

O precizare în acest sens a fost făcută și de președintele organizației de femei a PSD, Rovana Plumb. ‘’Nu dăm pielea ursului din pădure pentru aia de pe gard, dar categoric harachirim rechinul’’, a afirmat reprezentanta femeilor social-democrate. Liderul PSD, Victor Ponta, a participat, vineri, la Constanța, la o întrunire în cadrul Åžcolii politice de vară a organizației femeilor social-democrate din România, care se desfășoară în perioada 25 – 28 august în stațiunea Mamaia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?