Ediția: Marți 30 aprilie 2024. Nr. 6615
Ediția: Marți 30 aprilie 2024. Nr. 6615

Stan Rogoz şi Maria Lupu, în vizorul Ministerului Educaţiei


Inspectorul școlar general Stan Rogoz, dar și adjunctul acestuia, inspectorul școlar general adjunct Maria Lupu trebuie să își prezinte rapoartele de activitate în fața superiorilor de la Ministerul Educației. Cei doi inspectori și-au așternut deja pe hârtie activitățile derulate în anul școlar 2010 – 2011, iar până la finele lunii, rapoartele trebuie înaintate Ministerului, pentru verdictul final. ” Am făcut raportul de activitate atât eu cât și doamna inspector general adjunct Maria Lupu. Este raportul pentru anul școlar 2010-2011, iar până pe data de 31 august trebuie să îl înaintăm Ministerului Educației Cercetării Tineretului și Sportului”, a spus Stan Rogoz, șeful Inspectoratului Åžcolar Județean Vrancea.
În baza celor relatate în raport, o comisie de evaluare din cadrul Ministerului se va deplasa la Focșani pentru a verifica activitatea, iar în baza unui interviu, se vor trage concluziile și se vor acorda, evident, calificativele.
Anul trecut, atât Stan Rogoz, cât și Maria Lupu au primit în urma eva-luării activității, peste 90 de puncte și au obținut calificativul foarte bine. Doar Iordache Bostan, fosul șef al ISJ, care se judecă în continuare pentru repunerea în funcție, a primit pentru activitatea managerială din anul școlar 2009-2010 calificativul nesatisfăcător.

9 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?