Ediția: Luni 29 aprilie 2024. Nr. 6614
Ediția: Luni 29 aprilie 2024. Nr. 6614

Fraţi plecaţi de acasă, găsiţi într-o casă părăsită


Trei frați, din comuna Cârligele, au plecat de acasă, fiind găsiți o zi mai târziu într-o locuință părăsită de pe raza localității de domiciliu.
Vineri, Niculina G., din comuna Cârligele, a sesizat polițiștii din cadrul Secției Rurale numărul 5 Cotești despre faptul că în aceeași zi, în intervalul orar 13.00-21.20, copiii săi minori I. S., în vârstă de 9 ani, C. S., în vârstă de 8 ani, și S. S., în vârstă de 5 ani, au plecat voluntar de la domiciliu, fără a le cunoaște destinația.
Din primele verificări, polițiștii au stabilit că cei trei frați provin dintr-o familie dezorganizată, părinții fiind divorțați, tatăl acestora având domiciliul pe raza comunei Jariștea. În ultimele două luni, copiii au mai plecat de două ori de la domiciliu, de fiecare dată mergând pe jos, pe un traseu de aproximativ 15 kilometri, la tatăl lor, în comuna Jariștea. „În urma activităților complexe desfășurate de polițiști la data de 13 august a.c., ora 09.30, într-o locuință părăsită din comuna Cârligele au fost găsiți cei trei minori. Cu această ocazie, s-a stabilit  faptul că aceștia nu au fost victimele vreunei infracțiuni. Cei trei au fost internați în Centrul de Zi Primire Minori Focșani”, a precizat inspectorul Bogdan Toader, purtătorul de cuvânt al IPJ Vrancea.
Primarul comunei Cârligele, Åžtefan Moscu, spune că cei trei copii au fost găsiți într-o clădire care aparține unei ferme din localitate. „Au fost găsiți la o fermă, care este la o distanță de 200 de metri de casa lor. Provin dintr-o familie dezorganizată și au mai plecat ei de acasă. Acum, copiii sunt la centru la Focșani și să vedem ce putem face pentru ei”, ne-a spus Åžtefan Moscu, primarul comunei Cârligele.
Åži o femeie din Suceava, dispărută de acasă de aproape patru luni, a fost găsită de polițiștii vrânceni. Luni dimineață, la ora 3.40, polițiștii din Mărășești au identificat-o pe Adriana-Maria Cotlet, de 41 ani, din municipiul Suceava, care dispăruse de la domiciliu din data 22 aprilie a.c. Femeia a fost predată unei echipe din cadrul IPJ Suceava.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?