Ediția: Joi 16 Mai 2024. Nr. 6625
Ediția: Joi 16 Mai 2024. Nr. 6625

Martor cu pretenţii


Valentin Åžtefan, tânărul din Panciu judecat pentru comiterea crimei de la cabinetul de radiologie dentară a doctorului Dan Taban, a fost prezent din nou, ieri, în fața judecătorului. Unul dintre martori a solicitat magistratului audierea sa, fără ca inculpatul să fie de față. Așa că, Valentin Åžtefan a fost scos din sala de judecată pe perioada audierii martorului.
Fapta pentru care este acuzat tânărul datează din data de 24 martie 2010, când ar fi înjunghiat-o pe asistenta Silvia Chirilă, în fața cabinetului medical în care aceasta lucra. La amiază, inculpatul ar fi venit la cabinet pentru a se informa cu privire la costul unei radiografii, iar la ora 18.00, inculpatul s-a întors la cabinet. Anchetatorii spun că și-a înjunghiat victima în scopul tâlhăriei.
Procurorii spun că în aceeași seară, Valentin s-a întors la Panciu, iar a doua zi a plecat la Tîrgoviște, la prietena sa.
La o săptămână distanță, el a fost depistat de oamenii legii în apartamenul acesteia. În fața anchetatorilor, la primele audieri, și-a recunoscut fapta, spunând că a înjunghiat-o pe asistentă  din cauza prețului ridicat al consultului.
Ulterior, nu și-a mai recunoscut fapta. Procurorii spun că probele ADN de pe cuțit îl contrazic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?