Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626
Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626

Florin Stanciu se antrenează cu CSM 2007 în cantonamentul de la Gălăciuc


Ediția 2011-2012 a Cupei României la fotbal va începe astăzi pentru primele două echipe vrâncene care vor intra în competiție. Formația de liga a treia, CSM 2007 Focșani va evolua pe terenul campioanei județene din Galați, Gloria Ivești, jocul fiind programat pe Stadionul Nicu Nour din Ivești. Gălățenii au câștigat finala județeană, 2-0 în fața echipei Avîntul Vînători. Partida va avea loc de la ora 17.30 și va fi arbitrată de Iulian Andronache (Bîrlad), ajutat la cele două linii de Åžtefan Patrichi (Vaslui) și Lucian Titirișcă (Brăila). Antrenorul principal al echipei de pe Milcov, Adrian Toma este optimist și crede că echipa sa se poate califica în faza următoare a competiției. „Va fi primul meci oficial al nostru după o perioadă mai lungă de pauză și sperăm ca jucătorii să se mobilizeze pentru a câștiga, chiar dacă vom fi nevoiți să renunțăm la o zi de cantonament pentru acest meci din cadrul Cupei României. Adversarul reprezintă o necunoscută pentru noi și de aceea vom trata partida de la Ivești cu seriozitate pentru a nu avea surprize. Obiectivul nostru este să avem un parcurs cât mai lung în Cupa României și să demonstrăm că echipa de tineri a Focșaniului poate avea un cuvânt greu de sport în viitorul apropiat”, ne-a declarat „principalul” grupării de pe Milcov, Adrian Toma.

Stanciu a ajuns la Gălăciuc și vrea să joace pentru CSM 2007

Gruparea de fotbal CSM 2007 Focșani intenționează să-l legitimeze pe fundașul Florin Stanciu, jucător care a fost exclus echipei FC Panciu și poate ajunge la echipa din Focșani din postura de fotbalist liber de contract. Conducerea echipei de pe Milcov a purtat o primă rundă de discuții cu Stanciu, jucătorul a fost de acord cu ceea ce i se oferă din punct de vedere financiar și s-a alăturat lotului echipei focșănene care va efectua până sâmbătă cantonamentul de la Gălăciuc.

Meci greu în Cupă pentru CS Național Golești

Campioana județeană din Vrancea, CS Național Golești va juca pe Stadionul „Florin Jelea” din Golești împotriva unei echipei din liga a treia, CSM Rm. Sărat. FRF a decis ca în acest an să fie alături de echipele mici din Liga a IV-a. Râmnicenii au încheiat sezonul 2010-2011 al ligii a treia la fotbal pe locul 12 și au avut emoții până în ultimele etape în ceea ce privește retrogradarea în liga a patra. Partida de astăzi va fi arbitrată de Florin Macovei (Galați), ajutat la cele două linii de Alexandru Vișan (Galați) și Maricel Dragomir (Brăila). Dacă în anii trecuți, echipa gazdă plătea toată organizarea, în acest an cheltuielile se împart cu echipa vizitatoare, cu condiția ca în urma meciului să nu existe beneficii (vânzarea de bilete). În runda inaugurală a Cupei României participă câștigătoarele Cupei României din faza județeană, echipele nou-promovate în Liga a III-a, dar și cele care au încheiat sezonul trecut din Liga a III-a, de la locul 9 în jos. O altă echipă vrânceană din liga a treia, FC Panciu va debuta în cadrul competiției KO în faza a doua, programată pe 3 august (ora 17.30).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?