Ediția: Vineri 24 Mai 2024. Nr. 6632
Ediția: Vineri 24 Mai 2024. Nr. 6632

Încep Zilele Municipiului Focşani


Zilele Municipiului Focșani vor debuta mâine, cu Festivalul Coral „Pastorala”, care va începe la ora 17.00, în sala de festivități a Colegiului Național „Unirea”. La ora 20.00, la Teatrul Municipal „Mr. Gh. Pastia”, se va juca piesa „Hamlet” de W. Shakespeare, în premieră, și tot la ora 20.00, în fiecare dintre cele cinci zile cât țin Zilele Municipiului Focșani, Ansamblul Folcloric „Å¢ara Vrancei” va susține un program de muzică și dansuri populare în toate cartierele.
Joi, 7 iulie, programul va debuta la ora 10.00 cu un colocviu denumit „Personalități Vrâncene – Anghel Saligny”, ce va avea loc la Casa Corpului Didactic. La ora 20.00, la Teatrul Municipal, va fi reluată piesa de teatru „Hamlet”.
Pe data de 8 iulie, la ora 9.30, va avea loc Competiția sportivă de futsal, la Sala Polivalentă, competiția fiind organizată de Clubul Sportiv Municipal 2007 Focșani. În aceeași zi, la ora 10.00, va avea loc Concursul inter-licee „Focșani – Orașul Uniirii”, la Teatrul Municipal, iar la ora 11.00 va fi premierea elevilor cu merite deosebite în activitate, tot la Teatrul Municipal.
Penultima zi de sărbătoare a orașului va începe cu o competiție sportivă de handbal la Sala Polivalentă, la ora 9.00, în paralel desfășurându-se o altă competiție, de volei, în sala de sport a Liceului cu Program Sportiv din Focșani. La 9.30 au fost programate competițiile de judo și de șah la Liceul Sportiv, respectiv Sala Polivalentă, iar de la ora 16.00 și până la ora 20.00 vor fi serbate Ziele Filmului Românesc, cu proiecții la Teatrul Municipal.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?