Ediția: Vineri 24 Mai 2024. Nr. 6632
Ediția: Vineri 24 Mai 2024. Nr. 6632

Micii dansatori din ţară au făcut spectacol la Focşani


Scena Casei de Cultură a Sindicatelor „Leopol-dina Bălănuță” din Focșani a găzduit, ieri, cea de-a XII-a ediție a îndrăgitului Festival „Ritm 2011”. Anul acesta, pe scenă au urcat pentru a-și etala ta-lentul la dans copii din 22 de județe ale țării. Au venit copii din județe precum Mureș, Călărași, Bacău, Tulcea, Botoșani, Timiș dar și din Vrancea. Pentru început însă, micuții dansatori s-au prezentat focșănenilor în cadrul unei parade pornind din fața Teatrului Municipal „Mr. Gh. Pastia”. Copiii au strigat numele localității pe care o reprezentau cât i-au ținut puterile, îmbrăcați în costumațiile de scenă.
Formațiile au evoluat pe scena Casei de Cultură pe categorii de vârstă și pe diferite stiluri de dans. Micuții au interpetat cu mult talent dansuri mo-derne, de caracter, dansuri populare românești, dans stilizat, dansuri tematice, de majorete și nu numai. Festivalul s-a încheiat în incinta Complexului Comercial „Promenada Mall”, cu festivitatea de premiere a tuturor copiilor participanți. Copiii au primit din partea organizatorilor trofee și medalii. De asemenea, drept răsplată pentru dansurile de excepție pe care le-au realizat, participanții au petrecut acest sfârșit de săptămână la Centrul de Agrement de la Gălăciuc.
Cea de-a XII-a ediție a Festivalului Internațional de Dans „Ritm 2011” a fost organizat cu sprijin din partea Primăriei Municipiului Focșani și a Consi-liului Județean Vrancea. Profesoara Diana Tănase, coregrafa Clubului de Dans „Ritm” din Focșani a fost coordonatoarea acestui amplu eveniment.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?