Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649
Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649

Intenţii sănătoase în 2011


A scăpa de kilogramele în plus, mișcare mai multă, alimentație sănătoasă, evitarea stresului – acestea și  multe altele ar trebui să apară pe lista cu ceea ce intenționați să efectuați în 2011.
 
Intenția nr. 1:  Mișcare mai multă!
Dacă dorim să dispară pernițele de grăsime, să fim mai tonici și să avem mereu o bună dispoziție nu trebuie să fim delăsători, ci să ne facem timp 15 – 20 minute pentru mișcarea zilnică (plimbare, jogging, walking, mersul pe bicicletă, role…etc).
 
Intenția nr. 2: Doresc să scap de kilogramele în plus!
Peste tot, în reviste, în ziare, pe site-uri, există sfaturi și felurite diete care ne garantează că vom ajunge la greutatea mult visată. Ne garantează oare că vom rămâne la aceasta și că efortul nu va fi prea mare? Cea mai bună dietă, valabilă pentru oricine, este un stil de viață echilibrat. Acesta cuprinde mișcare, mese re-gulate, ultima să nu fie mai târziu de ora 18, iar alimentația să conțină multe legume. Trebuie evitată pâinea și trebuie să mâncăm până când trece senzația de foame și nu până nu ne mai putem ridica de la masă.
 
Intenția nr. 3: Îmi doresc mai mult timp pentru mine!
Trebuie să fugiți cu mașina la spălătorie? Trebuie să ajungeți neapărat la cumpărături? Trebuie să mergeți și la cursul de yoga? Cuvântul „trebuie” nu are ce căuta în viața dvs!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?