Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617

Amy Winehouse, huiduită de publicul din Belgrad, după ce s-a urcat beată pe scenă


Cântăreața britanică Amy Winehouse a fost huiduită de circa 20.000 de fani din Belgrad, după ce artista s-a urcat pe scenă beată și nu a putut să cânte.
Concertul din capitala Serbiei deschidea turneul european al cântăreței, însă cei circa 20.000 de fani care s-au strâns pentru show au fost dezamăgiți când vedeta a apărut pe scenă în stare de ebrietate. Aproximativ 90 de minute, Amy Winehouse doar a murmurat fragmente din melodiile sale. La un moment dat, vedeta chiar și-a aruncat microfonul pe jos și s-a împiedicat de mai multe ori pe scenă. Formația care o însoțea pe Winehouse a făcut eforturi disperate pentru a umple timpul în care vedeta a părăsit scena. Frecvent, publicul a huiduit-o furios, mai ales că mulți plătiseră bilete de circa 45 de euro pentru a o auzi cântând.
Cântăreața a primit instrucțiuni clare să nu consume băuturi alcoolice după ce, recent, a ieșit dintr-o clinică de dezintoxicare din Londra, unde a stat internată o săptămână. Angajații hotelurilor în care Winehouse va fi cazată în timpul turneului său european au primit instrucțiuni să scoată orice sticlă de alcool din camera vedetei.
Un veritabil simbol britanic al anilor 2000, Amy Winehouse a constituit, încă de la începutul carierei, unul dintre subiectele preferate ale tabloidelor din Regatul Unit.
Vocea ei excepțională, muzica unică, dar și scandalurile provocate în viața personală au ținut zile în șir primele pagini ale ziarelor de scandal.
De altfel, în ultimii patru ani, Winehouse a constituit unul dintre subiectele preferate ale tabloidelor britanice, mai mult pentru scandalurile provocate decât pentru muzica sa.
Cântăreața cu o voce excepțională este cunoscută pentru problemele sale legate de consumul de droguri, alcool, tendința de automutilare, anorexie și bulimie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?