Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628
Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628

Poliţiştii ar putea fi testaţi psihologic


Toți polițiștii vrânceni ar urma să fie testați psihologic de săptămâna viitoare, susțin surse din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Vrancea. Aceleași surse ne-au mai precizat că testarea ar veni ca urmare a incidentului petrecut zilele trecute la Oradea, unde un polițist și-a omorât părinții, după care s-a împușcat în cap cu arma din dotare. Potrivit presei centrale, polițistul criminal s-ar fi aflat în afara orelor de serviciu, ceea ce presupune că nu ar fi trebuit să aibă la el arma din dotare. Din aceste considerente, șeful Poliției Române a trimis Corpul de control la Oradea, pentru a face verificări cu privire la cele întâmplate.
Inspectorul Bogdan Toader, purtătorul de cuvânt al IPJ Vrancea, nu a confirmat informația potrivit căreia polițiștii vor fi testați psihologic ca urmare a incidentului de la Oradea. „Până în acest moment, la Inspectoratul de Poliție Județean nu a ajuns niciun ordin cu privire la o testare psihologică efectuată ca urmare a incidentelor petrecute în țară, în care au fost implicate cadre ale MAI”, a afirmat inspectorul Bogdan Toader.
Cu toate acestea, sunt polițiști care deja au fost programați să susțină testarea psihologică. Unii pentru ziua de luni.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?