Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627

Conferință la Focșani, sub egida Coaliției pentru Familie


Pe data de 28 aprilie 2017 medicul Pavel Chirilă a susținut la Focșani conferința publică având tema SÄ‚NÄ‚TATEA FAMILIEI – FACTORI ACTUALI CARE O INFLUENÈšEAZÄ‚.
Conferința a fost organizată de APOR Vrancea sub egida Coaliției pentru Familie, entitate apolitică, laică, alcătuită din 44 organizații ale societății civile, ce împărtășesc valori și obiective comune legate de ocrotirea familiei, respectiv organizații de protecția copilului, organizații de părinți, organizații de protecția persoanelor cu handicap și de pacienți, organizații de advocacy și media, organizații juridice, organizații de promovarea tradițiilor.
Dintre organizatiile internaționale de apărare a drepturilor omului, demersurile Coaliției pentru Familie au fost susținute de: ADF International, European Center for Law and Justice, Liberty Counsel și Ordo Iuris.
    Medicul Pavel Chirilă, profesor universitar în specialitatea Bioetică, este membru în comitetul de inițiativă cetățenească privind propunerea de revizuire a Constituției, propunere care a obținut în România peste 3.000.000 de semnături în cadrul unei proceduri validate de către Curtea Constituțională în data de 20 iulie 2016.
    Subiectele de interes abordate în cadrul conferinței susținute la Focșani au fost sănătatea viitorilor soți și părinți, relațiile dintre soți, profilaxia bolilor la copii, importanța bunei informări și a discernămantului în actul medical.
    Următorul eveniment organizat de Coaliția pentru Familie în Vrancea este o dezbatere publică pe data de 11 mai 2017 ora 18.00 la Cercul Militar Focșani cu tema „Familia – factori actuali de destructurare a fundamentelor sale”, la care sunt invitați să participe profesioniști din domeniul dreptului, educație, medicină și oameni politici, dezbaterea fiind însă deschisă tuturor persoanelor preocupate de ocrotirea familiei și a valorilor sale.

APOR Vrancea

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?