Ediția: Joi 23 Mai 2024. Nr. 6631
Ediția: Joi 23 Mai 2024. Nr. 6631

Fane Vasilache a accidentat un biciclist şi a fugit de la locul faptei


Un bărbat din Focșani a lovit cu mașina un biciclist, apoi a fugit de la locul faptei. Duminică, la ora 20.00, pe DJ 205B, în afara localității Vârteșcoiu, Åžtefan Fănică Vasilache, de 42 ani, din Focșani, în timp ce conducea autoturismul marca BMW, a pierdut controlul volanului din cauza neatenției în conducere, a pătruns pe contrasens și l-a acroșat și accidentat ușor pe Constantin R., de 47 ani, din localitate, care se deplasa regulamentar pe bicicletă. După producerea accidentului, conducătorul auto a părăsit locul faptei, fiind identificat de polițiști pe raza localității Faraoane. Bărbatul nu se afla sub influența băuturilor alcoolice. Acum, focșăneanul este cercetat de polițiști sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului.
Anul trecut, Vasilache a fost reținut de polițiștii Servi-ciului de Combatere a Criminalității Organizate Vrancea, fiind suspectat că ar face parte dintr-o grupare care se ocupa cu fraudarea unor firme de leasing.
Tot luni, la ora 09.20, polițiștii din Panciu l-au identificat în trafic pe Neagu-Daniel A., de 38 ani, din Comănești, județul Bacău, în timp ce conducea un autoturism deși avea o îmbibație alcoolică de 0,89 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat.
Nici polițiștii din Focșani nu s-au lăsat mai prejos. Luni seara, la ora 21.00, oamenii legii l-au oprit în trafic, în Focșani, pe Daniel S., de 42 ani, din comuna Vizantea-Livezi. În urma testării cu aparatul alcooltest, s-a constatat că șoferul avea o alcoolemie de 1,17 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat.
În ambele situații, polițiștii au întocmit dosare penale, iar șoferii au rămas fără permise de conducere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?