Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649
Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649

Bărbat de 68 de ani, prins la volan pentru a doua oară în mai puţin de o lună, deşi avea permisul suspendat


Un bărbat a fost depistat de polițiștii din comuna Pufești, conducând un autoturism în cursul zilei de vineri, deși în urmă cu aproximativ două luni acest drept îi fusese suspendat, ca urmare a refuzului de a-i fi recoltate probe biologice.
,,La data de 16 iunie a.c., ora 10.00, polițiștii din Pufești au depistat un bărbat de 68 ani, în timp ce conducea un autoturism, deși nu mai avea acest drept (la data de 24 aprilie a.c. i-a fost întocmit un dosar penal pentru refuz de recoltare mostre biologice, iar la data de 26 mai a.c. a fost depistat în timp ce conducea un autoturism, deși avea acest drept suspendat). În cauză a fost întocmit dosar penal”, se arată în buletinul de presă al IPJ Vrancea.
Un bărbat din comuna Paltin a fost depistat în cursul zilei de vineri, în timp ce conducea pe raza comunei Bolotești aflându-se în stare de ebrietate. Oamenii legii i-au întocmit acestuia dosar penal. ,,La data de 16 iunie a.c.,  ora 16.17, în comuna Bolotești, a fost depistat un bărbat de 49 de ani, domiciliat în comuna Paltin, iar în urma testării alcoolscop a rezultat o valoare de 0,89 mg/l alcool în aerul expirat, motiv pentru care acesta a fost condus la o unitate medicală unde i-au fost recoltate mostre biologice. În cauză a fost întocmit dosar penal”, se precizează în buletinul de presă al IPJ Vrancea.
Åži unui tânăr din Panciu i-a fost întocmit dosar penal, după ce în cursul zilei de duminică a fost depistat conducând un autoturism, deși nu deținea permis de conducere. ,,La data de 18 iunie a.c., ora 03.50, polițiștii din Movilița au depistat un tânăr de 24 ani, din orașul Panciu, în timp ce conducea un autoturism, fără a  poseda permis de conducere. În cauză a fost întocmit dosar penal”, se precizează în buletinul de presă al IPJ Vrancea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?