Ediția: Duminică 26 Mai 2024. Nr. 6633
Ediția: Duminică 26 Mai 2024. Nr. 6633

Diplome şi bani pentru elevii fizicieni merituoşi


Conducerea Inspectoratului Åžcolar Județean (ISJ) Vrancea i-a răsplătit ieri, într-un cadru festiv, pe toți elevii care au obținut rezultate deosebite la concursurile de fizică la nivel de județ, organizate în anul școlar 2010 – 2011. În total, s-au acordat 19 premii I, 14 premii II, 20 premii III și 35 mențiuni. S-au acordat diplome tuturor celor care au obținut premii și mențiuni, iar ocupanții locurilor I, II și III au fost premiați și cu bani. Premiul I a fost de 70 de lei, premiul II de 30 lei, iar cei care au obținut premiul III au primit câte 20 de lei.
Au fost premiați elevii care au participat la Olimpiada de fizică, destinată elevilor claselor VI – VIII, respectiv celor din clasele IX -XII de la liceele tehnologice și teoretice. Premiați au fost elevii care au participat la Concursul de fizică și chimie „Impuls Perpetuum”, adresat copiilor de la școlile din mediul rural, dar și elevii ce au luat parte cu succes la Olimpiada de Åžtiințe pentru Juniori și cei care au concurat la Olimpiada de Åžtiințe ale Pământului, adresată elevilor claselor IX – XII.
Premiile au fost oferite cu sprijinul unor sponsori. „Premiile au fost acordate pentru disciplina fizică. Mulțumesc elevilor, copiilor și părinților care s-au sacrificat pentru obținerea acestor rezultate bune. Față de anul trecut, s-au obținut rezultate mai bune”, a declarat Ion Ionașcu, inspector de fizică în cadrul Inspectoratului Åžcolar Județean Vrancea.
Răsplătiți au fost și profesorii care i-au pregătit pe elevi, dar numai cu diplome.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?