Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626
Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626

Grevă generală în Grecia în data de 15 iunie 2011


Ministerul Afacerilor Externe informează cetățenii români care doresc să călătorească în perioada următoare în Republica Elenă că în data de 15 iunie 2011, pe teritoriul acestui stat, va avea loc o grevă generală de 24 de ore.
Această mișcare de protest este organizată de Sindicatul General al Angajaților din Sectorul Privat și Sindicatul Angajaților din Sectorul Public și va afecta transportul aerian, rutier, naval și  feroviar, a precizat un comunicat al MAE. Ministerul Afacerilor Externe recomandă cetățenilor români să contacteze, în prealabil, compania de transport prin care și-au procurat biletul de transport, pentru a verifica dacă orarul de drum a suferit modificări în urma declanșării acestei acțiuni de protest.
De asemenea, pentru a evita apariția unor situații neplăcute pe parcursul deplasării în Republica Elenă, cetățenii români sunt sfătuiți să se intereseze din timp asupra situației de pe plan local, evitând zonele unde au loc demonstrații. Pentru detalii suplimentare, cetățenii români pot contacta Ambasada României la Atena, respectiv Consulatul General al României la Salonic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?