Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628
Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628

Jaf de 880.000 de lei pe Şoseaua de Centură a Capitalei


Două persoane au fost jefuite, ieri, de 880.000 de lei, pe Åžoseaua de Centură a Capitalei, unde au oprit pentru a remedia o pană la mașină, timp în care patru persoane au spart geamul lateral al autoturismului și au furat un sac cu bani, după care au dispărut cu două mașini de culoare închisă.
Cele două persoane au retras banii de la o bancă din Capitală, iar când au ajuns cu mașina pe Åžoseaua de Centură au făcut pană și au tras pe dreapta pentru a remedia problema, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Ilfov, Claudia Burada.
În timp ce schimbau roata, au apărut patru persoane care au spart geamul lateral al mașinii și au furat un sac cu bani, după care au dispărut cu două mașini de culoare închisă. Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Ilfov a precizat că în total ar fi vorba de 880.000 de lei. Un incident similar a avut loc în 24 mai, în Sectorul 4 din Capitală, unde o mașină a fost blocată în trafic de mai mulți bărbați mascați, care au amenințat cu o armă două persoane și au furat o borsetă cu 200.000 de lei.
Purtătorul de cuvânt al Poliției Capitalei, Diana Sarca, declara atunci că un autoturism de teren în care se aflau doi bărbați a fost blocat de două mașini Dacia Logan din care au coborât mai mulți bărbați îmbrăcați în haine negre, cu fețele acoperite de cagule. Agresorii i-au amenințat pe cei doi ocupanți ai autoturismului blocat cu o armă despre care nu s-a stabilit dacă era reală sau artizanală și au furat o borsetă în care se aflau 200.000 de lei, bani ce fuseseră retrași de la o sucursală bancară din Sectorul 4.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?