Ediția: Vineri 24 Mai 2024. Nr. 6632
Ediția: Vineri 24 Mai 2024. Nr. 6632

Şofer rănit grav


Åžoferul Matizului care a fost proiectat pe câmp, marți, în zona Peco Cotești, în urma coliziunii cu un autoturism condus de un șofer beat, se află în stare gravă. Victima, care are 37 de ani și este din Brăila, a fost scoasă dintre fiarele contorsionate ale mașinii de pompierii de la descarcerare și transportată la spital pentru a primi îngrijiri medicale. Medicii au stabilit că rănile suferite sunt destul de grave, așa că îl țin sub suprave-ghere. Bărbatul s-a ales cu un traumatism toracic și fractură de coastă, traumatism cranio-facial și mai multe contuzii. 
Reamintim că marți, la ora 15.40, pe DN 2 E 85, în afara comunei Urechești, Gheorghe A., de 50 ani, din județul Buzău, în timp ce conducea autoutilitara marca Ford, din cauza neatenției și fiind sub influența băuturilor alcoolice, respectiv 0,68 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat, a intrat în coliziune cu autoturismul Daewoo Matiz, care era oprit pe banda de lângă acostament, cu lămpile de avarii în funcțiune. În urma impactului, Matizul, cu tot cu șofer, a fost proiectat în afara părții carosabile, pe câmp.
În urma accidentului, a rezultat rănirea gravă a lui Fănuță-Adrian M., de 37 ani, din municipiul Brăila, conducătorul autoturismului Daewoo Matiz. Cercetările sunt continuate de polițiști în vederea stabilirii cu exactitate a modului de producere a evenimentului. Tot marți, un alt accident s-a produs pe raza comunei Câmpineanca.
Potrivit oamenilor legii, Costică F., de 46 ani, din comuna Vârteșcoiu, în timp ce conducea un autoturism Daewoo, l-a accidentat pe Nelu P., de 56 ani, din Focșani, care se deplasa cu o bicicletă și care nu s-a asigurat la schimbarea direcției de mers spre stânga. În urma accidentului, a rezultat rănirea gravă a biciclistului.
Medicii spun că bărbatul a suferit un traumatism cranio-cerebral acut închis cu plagă contuză parietală stângă, dar și traumatism toracic și de gambă. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?