Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

Crucea Roşie vă invită la Bal


Vrâncenii cu posibilități materiale și cu suflet nobil sunt așteptați, sâmbătă seara, la Balul de Caritate organizat de Crucea Roșie, filiala Vrancea. Evenimentul va avea loc la Restaurantul „Qeen” din Golești care a pregătit din timp sala pentru ca invitații să aibă parte de o atmosferă distinsă.

Președintele Consiliului Județean, Marian Oprișan va fi prezent alături de președintele Organizației Naționale a Crucii Roșii, Mihaela Geoană și Erst Frank, partenerul german care susține o mare parte din proiectele Crucii Roșii de peste 10 ani. Peste 100 de persoane au confirmat deja participarea la Bal, printre care se numără doctori, profesori, primari, șefi ai unor instituții publice și oameni de afaceri. Cei care nu au avut posibilitatea de a fi prezenți sâmbătă seara au pus, totuși, umărul la destinele a aproximativ 30 de elevi oferindu-le o do-nație de 1.000 de lei. La intrare, covorul roșu va primi rochiile de seară asortate cu batista din pieptul domnilor. În interior, Sorin Francu, directorul Teatrului Municipal „Mr. Gh. Pastia”, va anima atmosfera și va prezenta programul ce cuprinde tombole, licitații deschise pentru obiecte de artă și alte moment nedezvăluite. Sala încă mai poate găzdui vrânceni care vor să participe la viitorul elevilor cu capacități intelectuale, dar posibilități financiare limitate. Începând cu ora 19.00, Balul își va primi invitații în sala persona-lizată în roșu și alb și pe parcursul serii va urmări un program bine stabilit și diversificat. Astfel, în ca-talogul special creat vor fi 50 de tablouri pictate de copiii școlilor din județ care vor fi scoase la licitație, iar sumele adunate vor fi donate cazurilor identificate de Crucea Roșie Vrancea.

Muzică bună, pe gustul tuturor

Evenimentul va fi garnisit cu muzică bună oferită de cântăreața de muzică populară Maria Murgoci, formația Krypton și Luminița Anghel. Evenimentul se va încheia târziu în noapte, atunci când invitații vor alege să se retragă după o seară minunată de socializare și momente ce le-au fost dedicate. „Mă bucur enorm că putem organiza cea de-a doua ediție a Balului de Caritate care sperăm să devină o tradiție la nivelul comunității noastre, dar și mai mult m-am bucurat de amabilitatea și deschiderea oamenilor care au dorit și au ales să participe la acest eveniment. Le mulțumesc, numai cu astfel de oameni putem să atingem scopul nobil pe care ni l-am propus, și anume burse școlare copiilor noștri cu rezultate meritorii, dar fără suport financiar. Le mulțumim tuturor și îi ațteptăm cu drag și, rând pe rând, și pe ceilalți care, cu siguranță, vor participa la următoarele ediții ale Balului”, ne-a declarat Rodica Davidean, directorul filialei de Cruce Roșie Vrancea. Filiala ține să mulțumească Galeriei Hidalgo pentru sprijinul acordat în organizarea licitației lucrărilor de artă ale pictorilor care au avut expoziții personale, în timp, în această galerie și micuților artiști din școlile din județ.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?