Ediția: Marți 28 Mai 2024. Nr. 6635
Ediția: Marți 28 Mai 2024. Nr. 6635

Înlocuirea bordurilor, neplăcută auzului


Reabilitarea Bulevardelor Unirii și Bucrești din Focșani nu este privită cu ochi buni de unii focșăneni, căci nu e plăcută la… auz. Focșănenii care locuiesc pe Bulevardul Unirii, în apropiere de Comisariat, trebuie să-i suporte pe muncitorii care lucrează de zor la borduri. Nu pentru că așa vor, ci pentru că sunt nevoiți. Pe la 7.00, muncitorii încep lucrările, ocazie cu care toată suflarea, care nu merge la serviciu ziua, face ochii marii, înjură puțin și se roagă la Ä‚l de Sus să treacă ziua mai repede. „De câteva zile, ne trezesc în fiecare dimineață la ora 7.00. Unii muncesc noaptea și nu le convine să-i trezească din somn. Alții poate au copii mici”, se plânge un locatar din zona Sălii Polivalente.
De acest lucru este convins și viceprimarul Vasile Dobre, care, pentru a împăca și capra și varza, a promis că o să discute cu muncitorii, să găsească o soluție de compromis. „Ne vom strădui să facem cât mai puțin zgomot. Totuși, nu este o treabă ușoară să scoți bordurile”, dă asigurări viceprimarul. Bordurile scoase sunt adunate de soldați și vor ajunge, gratuit, în curtea Garnizoanei din Focșani, în baza unui protocol.
În perioada care urmează, vor fi demarate și lucrările în sensurile giratorii din Centru și Obor, investiții la care s-a finalizat procedura de licitație.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?