Ediția: Marți 28 Mai 2024. Nr. 6635
Ediția: Marți 28 Mai 2024. Nr. 6635

VIDEO și GALERIE FOTO: Polițiștii vrânceni, colindați de corul veteranilor și de jandarmi

Ziua de ieri și cea de astăzi au fost din nou pline de emoții pentru polițiștii vrânceni care, în ajun de Sărbătoare, au primit colindători. Și dacă până acum am fost colindați de copii și tineri, a venit rândul celor mai în vârstă să ne bucure sufletele!

Astfel, reprezentanții Asociației Cadrelor în Rezervă și Retragere – Filiala Vrancea au interpretat admirabil colinde tradiționale românești și cântece patriotice, iar gestul lor a fost răsplătit de către polițiști cu daruri. Acest eveniment reprezintă o tradiţie a ultimilor ani, veteranii constituind pentru noile generaţii de poliţişti modele de longevitate şi devotament în slujba statului.

Reprezentanții Inspectoratului de Jandarmi Județean Vrancea au pus astăzi bazele unei viitoare tradiții, de a transmite în preajma sărbătorilor de iarnă bucuria Crăciunului, prin colinde. Aceștia „și-au schimbat sediul” pentru scurt timp și și-au colindat colegii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vrancea, făcându-ne să simţim sărbătorile mai aproape, cu o suită de colinde.

Vă mulţumim pentru vizită și vă așteptăm și la anul!

Poliţiştii vrânceni transmit tuturor creştinilor sincere urări de sănătate, linişte sufletească şi viaţă îndelungată alături de cei dragi.

Sărbători fericite!

Comunicat IPJ Vrancea

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?