Ediția: Luni 29 aprilie 2024. Nr. 6614
Ediția: Luni 29 aprilie 2024. Nr. 6614

Încep verificările la IPJ


Oamenii ministrului Administrației și Internelor încep, de astăzi, verificările la IPJ Vrancea. Astfel, timp de două săptămâni, cei 10 ofițeri vor verifica toate serviciile din cadrul IPJ Vrancea.
Surse din cadrul IPJ susțineau, zilele trecute, că oamenii ministrului Traian Igaș nu au venit la Focșani pentru un control de rutină, ci cu un scop bine stabilit. De asemenea, se știe că pe unde trece corpul de control al MAI, se cam lasă cu „decapitări”. Printre Serviciile luate la ochi de oamenii lui Igaș s-ar număra Serviciul de Investigare a Fraudelor, al cărui șef ar putea avea de „suferit”. De asemenea, și despre unul dintre adjuncții șefului IPJ, comisarul șef Ionel Popescu, se fac anumite speculații. Nu este exclus ca în vizorul șefilor de la București să fie inclusiv șeful IPJ.
Câțiva dintre oamenii lui Igaș au sosit în Vrancea încă de joia trecută, pentru a se familiariza cu locurile. Controlul te-matic se va încheia pe data de 16 mai, când ofițerii de la București vor pleca, iar polițiștii vrânceni vor putea răsufla ușurați. Însă doar până la primirea concluziilor!  Dacă va pleca cineva sau nu de la IPJ, vom ști abia după finalizarea controlului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?