Ediția: Luni 29 aprilie 2024. Nr. 6614
Ediția: Luni 29 aprilie 2024. Nr. 6614

Un poliţist din Broşteni a încercat să se sinucidă


Un polițist vrâncean, care lucrează la Postul de Poliție Broșteni, a încercat să-și pună capăt zilelor, ieri, în timp ce se afla la București.
Potrivit primelor informații, Nicolae C., în vârstă de 45 de ani, care este și ajutorul șefului de post din comuna Broșteni, ar fi ajuns la Spitalul Floreasca din București cu o plagă înjunghiată în zona inimii, fiind vorba de automutilare. Incidentul s-a petrecut în locuința unor rude, unde bărbatul se afla împreună cu soția.
Purtătorul de cuvânt al IPJ Vrancea, inspectorul Bogdan Toader, a declarat că polițistul avea o plagă tăiată superficială și a refuzat internarea. Potrivit unor surse, omul legii din Broșteni ar fi provocat și un scandal la Spitalul Floreasca, pentru că nu dorea să rămână internat. Nicolae C. a stat de vorbă cu un psiholog, apoi a fost liber să plece. 
De asemenea, inspectorul Bogdan Toader ne-a mai precizat că polițistul vrâncean se afla în concediu de odihnă, că nu se știe ce s-a întâmplat cu exactitate, dar și că nu avea probleme, cel puțin la serviciu. Surse oficiale susțin că polițistul s-ar fi înjunghiat intenționat și că nu ar fi vorba de vreun accident. Acest lucru se va stabili în perioada următoare, în urma verificărilor.
Colegii polițistului ne-au spus că în urmă cu ceva timp, acesta ar fi pierdut o persoană dragă, astfel că a suferit o depresie. Zilele trecute, el și-a luat concediu pentru că ar fi avut ceva probleme de sănătate, apoi a plecat la București pentru a-și face niște analize. Un apropiat al polițistuli ne-a spus că de ceva vreme, acesta era destul de abătut și supărat. Mai mult, el avea și ceva datorii, iar toate acestea, plus pierderea persoanei dragi, l-ar fi putut determina să recurgă la un gest necugetat. Deși de la Poliția Capitalei, dar și de la IPJ Vrancea nu ni s-a confirmat nimic oficial cu privire la tentativa de suicid a polițistului vrâncean, colegii săi vorbeau ieri prin instituție despre gestul necugetat al acestuia.
În perioada următoare, se vor face verificări și se va stabili cu exactitate dacă este vorba de o tentativă de suicid sau nu. Inspectorul șef al IPJ Vrancea, comisarul șef Ionel Popescu, ne-a spus că nu știe mare lucru despre acest caz, doar că ar fi ajuns la spital cu ceva leziuni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?