Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619
Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619

Trimişi în judecată pentru trafic de influenţă


Ofițerii Direcției Generale Anticorupție – Serviciul Județean Anticorupție Vrancea au finalizat cercetările, iar procurorul desemnat din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vrancea a emis rechizitoriul și a dispus trimiterea în judecată a doi bărbați sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trafic de influență. Potrivit rechizitoriului, pe 1 martie ofițerii Serviciului Județean Anticorupție Vrancea au înre-gistrat denunțul lui I C., din comuna Fitionești, împotriva lui L C. și T G., din Focșani. Din denunț a reieșit că în dimineața zilei de 8 fe-bruarie, a.c., L C. a pretins și primit de la denunțător, în numele unchiului său T G., suma de 300 de euro pentru a-i facilita promovarea probei practice a examenului pentru obținerea permisului de conducere categoria B. Întrucât denunțătorul nu a promovat examenul, T G. i-a promis că va interveni, din nou, pe lângă examinatorii din cadrul Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Condu-cere și Înmatriculare Vehicule Vrancea la următoarea probă practică, însă i-a mai pretins 50 euro. În baza denunțului, ofițerii DGA au sesizat Parchetul de pe lângă Tribunalul Vrancea, fiind luate măsuri pentru organizarea flagrantului.
Astfel, la data de 15 martie, lucrătorii DGA Vrancea, sub coordonarea procurorului competent din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vrancea, cu sprijinul Direcției Ge-nerale de Informații și Protecție Internă, l-au prins în flagrant pe L C., după ce a primit de la denunțător suma de 50 euro.
Bărbatul și-a recunoscut fapta și a spus că unchiul său este cel care a pretins și primit, la data de 8 februarie, prin intermediul său, suma de 300 euro de la denunțător, precum și cel care a pretins cei 50 euro primiți în ziua organizării flagrantului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?