Ediția: Sâmbătă 1 iunie 2024. Nr. 6639
Ediția: Sâmbătă 1 iunie 2024. Nr. 6639

ULTIMA ORĂ! GALERIE FOTO! Coliziune între un Ford Focus și un Nissan Micra pe E85


 Accident pe E85, în această după amiază (marți), la intersecția cu Ciușlea! Conducătorul unui autoturism Ford Focus a virat brusc stânga în fața unui autoturism Nissan Micra, dorind să intre pe drumul județean care duce spre Ciușlea, el venind dinspre Bizighești. 
 În urma acestei manevre, a avut loc un impact între cele două autovehicule, din care a rezultat, pe lângă avariile aferente, și rănirea ușoară a unei femei, care era pasageră în autoturismul Micra.
 „La data de 26 decembrie a.c., în jurul orei 14.15, pe DN2 E85, în afara localității Garoafa, un bărbat de 60 ani, în timp ce conducea un autoturism, pe sensul Adjud-Focșani, a efectuat viraj la stânga necorespunzător fiind colizionat de către un autoturism condus de un bărbat, de 64 ani. În urma producerii accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală ușoară a unei pasagere, de 49 ani, din autoturismul condus de bărbatul de 64 de ani. În cauză a fost întocmit dosar penal in care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, au transmis reprezentanții IPJ Vrancea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?