Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628
Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628

Spectacol de Ziua Femeii


Peste 600 de femei din Panciu au petrecut mai bine de trei ore în compania unor mari nume ale scenei muzicale românești. Manifestarea, la care a participat, ca invitat, și vicepreședintele Consiliului Județean, Dragoș Bîrlădeanu, s-a constituit într-un cadou oferit tuturor reprezentantelor sexului frumos de deputatul Ciprian Nica, primarul Ion Petre și Organizația Locală a PSD.
În deschiderea evenimentului, deputatul Ciprian Nica a ținut să le felicite pe sărbătorite, transmițându-le, cu această ocazie, și urările adresate de președintele Consiliului Județean și al Organizației PSD Vrancea, Marian Oprișan. „Domnul președinte vă urează la mulți ani, o viață frumoasă, cu multă sănătate”, a spus Ciprian Nica. Primul cadou a fost făcut femeilor din Panciu de trupa de majorete din localitate, care a pregătit un număr special pentru ziua de 8 Martie.
Startul unei după-amieze de excepție a fost dat de îndrăgita cântăreață de muzică populară, Irina Loghin. Aceasta a interpretat atât cântece din zona sa natală, Prahova, cât și câteva hore și sârbe moldovenești, care au reușit să le aducă pe sărbătorite pe ringul de dans, acolo unde acestea au rămas și pe parcursul recitalului susținut de cunoscuta interpretă de muzică ușoară, Anastasia Lazariuc. Artista a ținut să prezinte publicului atât piesele care au consacrat-o, cât și cântecele de pe cel mai recent album al său, „Sinceritate”, lansat cu puțin timp în urmă, la Chișinău. Atmosfera de sărbătoare a fost întreținută și de solistul Aurel Moldoveanu. Prietenul de suflet al păncenilor, în mijlocul cărora și-a petrecut, în decembrie anul trecut, Crăciunul, acesta a cântat și a dansat împreună cu aniversatele zilei pe ritmuri etno-pop. Finalul spectacolului prezentat de realizatorul emisiunii „Agentul VIP”, de la Antena 2, Cristian Brancu, i-a aparținut lui Ovidiu Komornik. Recitalul acestuia a inclus cele mai îndrăgite melodii ale sale, de la „Maria, Maria”, la „Ești mireasa vieții mele”, pentru a-l încheia cu „Frumoasa mea”, piesă compusă de el, dar lansată cu mulți ani în urmă de o altă mare voce a muzicii ușoare românești, Marcel Pavel.
„Eu cred că a fost un spectacol reușit, care a mers direct la sufletele femeilor. Ele meritau un astfel de cadou din partea noastră. Este un mod prin care le-am asigurat, încă o dată, de respectul și prețuirea noastră, pentru tot ceea ce au făcut și fac pentru a ne înfrumuseța viața”, ne-a declarat, la sfârșitul spectacolului, primarul Ion Petre.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?