Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617

Trotuare acoperite de polei


Păncenii care au ieșit din case, cu treburi, ieri dimineață, au fost nevoiți să-și demonstreze, încă o dată în această iarnă, abilitățile de echilibriști. Din cauza ploii căzute în zori, peste stratul de zăpadă bătătorită existent, poleiul a transformat unele trotuare, din nou, în patinoare. Mult mai bine s-a putut circula pe carosabil, unde, pe parcursul întregii săptămâni, utilajele Primăriei au împrăștiat, în permanență, material antiderapant, astfel că drumurile nu au creat probleme traficului rutier local, mai redus decât în zilele de lucru.
Situația de ieri a produs, însă, mai puține neplăceri decât în urmă cu o lună când, tot din cauza poleiului, oamenii au trebuit să recurgă la diferite mijloace, de la bastoane și cârje, la clasica șosetă veche, trasă peste încălțăminte, pentru a rămâne în picioare și a nu se alege cu fracturi.
Autoritățile locale le reamintesc păncenilor, încă o dată, că pe timp de iarnă au obligația de a curăța de zăpadă trotuarele din fața gospodăriilor sau a magazinelor, pentru a preveni consecințele neplăcute cauzate de precipitații.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?