Ediția: Joi 16 Mai 2024. Nr. 6625
Ediția: Joi 16 Mai 2024. Nr. 6625

Ruladă de ou cu carne fiartă


Ingrediente:
600 g carne de pui
4 ouă
60 g unt
60 g făină
100 g smântână
sare

Mod de preparare:
Freci bine gălbenușurile cu untul și sarea, iar separat, bați albușurile spumă. Ada-ugi apoi alternativ peste gălbenușuri, făina și albușurile bătute spumă.
Amesteci și coci compoziția într-o tavă tapetată cu hârtie de copt. Când este gata, o răstorni pe un prosop de bucătărie umed.
Separat, fierbi carnea, apoi o treci de câteva ori prin mașina de tocat.
O amesteci apoi cu smântână până se transformă într-o pastă și adaugi un praf de sare. Întinzi carnea astfel preparată peste foaia de rulada cu ajutorul unui cuțit lat. Rulezi totul și tai felii.
Poftă bună!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?